Projecten


DES Kerkdriel

Voor de muziekvereniging DES in Kerkdriel was het tijd om nieuwe foto's te schieten. Hierbij hebben we nieuwe portret foto's gemaakt voor op de website. En een aantal groepsfoto's van alle leden samen, en de losse secties.  

Fotografie : Iris Steevens

Foto's zijn terug te vinden op : DES KerkdrielWedding Kim&Martijn

Op een prachtige dag in april heb ik de bruiloft van Kim en Martijn mogen vastleggen. Niet alleen mocht ik deze prachtige dag fotograferen, ook het bruidsboeket en de corsages is het werk van Iris Steevens. 

Bloemdecoratie & Fotografie : Iris Steevens


Flowerdresses Amstelveen

Deze dames gekleed in bloemen waren te vinden in het winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. 

Bloemdecoratie : Moods by Sarah

Fotografie : Iris Steevens


Bruiloft Baarn

Een prachtige bruiloft op een prachtige locatie.

Bloemdecoratie: Moods by Sarah

Fotografie : Iris Steevens


After summer

Tennis Vereniging Maasdriel houd jaarlijks zijn clubkampioenschappen. Ik heb dit jaar de mogelijkheid gehad om de kantine aan te kleden in het thema : After Summer. Ook heb ik voor de wedstrijd leiding de t-shirt bedrukking ontworpen. Zie hier het resultaat van dit geslaagde toernooi!

 


Fotoshoot creatie

In mijn laatste studiejaar van het SintLucas heb ik de opdracht gekregen een fotoshoot uit te voeren met mijn eigen ontworpen creatie. De foto's van deze shoot moesten passen in een 'high end' magazine. De fotoshoot was zeer geslaagd en paste binnen het concept van het magazine TANK.

Make-up en model : Beauty by Rowie

Fotografie en styling : Iris Steevens

 


After wedding

Afgelopen zomer was het een prachtige en ook zonnige dag. Samen met Moods by Sarah heb ik de aankleding mogen verzorgen van een afterwedding. Er is hier gekozen voor een natuurlijke tafel decoratie als hoofd element. Zie hier het eindresultaat van deze mooie dag!

Styling en concept: Moods by Sarah

Hulp in styling: Iris Steevens

Fotografie: Iris Steevens


Fotoshoot kistdecoraties

Een uitvaart moet een speciaal afscheid kunnen geven. Denk hierbij aan prachtige bloemdecoraties die aansluiten op het karakter van een persoon. Om u een beeld te kunnen geven van zulke decoraties is er een fotoshoot georganiseerd. 

Bloemdecoraties : Moods by Sarah

Uitvaart ondernemer : Strikt Persoonlijk Uitvaart

Fotografie : Iris Steevens